söndag 14 mars 2010

Tjejhelg!

Ah...vilken mysig helg jag har haft! Mina dalkullor har nämligen varit på besök och vi har egentligen inte gjort så avancerade saker, förutom att umgås. Umgås is the shit, helt klart! Fredagen inleddes med middag och vin på Que Pasa för att avslutas med mys och tjejsnack í min soffa (Jocke fick dispens och fick vara med, trots att han är kille).

Vi har promenerat...


Vi hittade ett ställe med utsikt!


Jump!

Lördagen ägnades till största delen åt shopping... Man hinner ju inte gå in i hälften av alla affärer som man skulle vilja, men lite inhandlat blev det ändå för oss allihop. Själv fyndade jag två par skor, bl a. Och jag har upptäckt att det finns mängder med butiker som jag måste utforska å det snaraste...



En och annan inredningsbutik blev det förstås...

När man får ont i fötterna (för det får man alltid) är det skönt att sätta sig en stund.

Tacos!

Vi är helt normala.

Som sagt, helt normala.

Efter god mat blev det dags för soffmys och melodifestival.




Idag bjöd vädergudarna på strålande väder, varför vi passade på att ta en långpromenad till Hisingsparken på förmiddagen.

Ibland måste man bara stanna och sola en stund.






Vi springer så fort vi kan (om det var någon som inte såg det).



Idag har jag även fyndat två lampor på Chilli till mina fönster. En svart och en vit. Jag tror att det blev bra, faktiskt!



Här kommer bilder på skorna som inhandlades också, nu när jag ändå håller på här och lägger upp en miljon bilder... Ett par som blir fina att ha på jobbet  (nr1) och ett par som blir fina att ha överallt (nr 2). :-)



Sammanfattningsvis har jag alltså haft en oförskämt trevlig helg. Jag känner att jag har fått massor med positiv energi inför den kommande veckan - yey!

3 kommentarer:

KusinVitamin sa...

Schnygga pjucker, jag vill oxå ha nya skooor!! Verkar ha varit en strålande helg! Vad tyckte du om vinnarlåten då?

AngePange sa...

Bok vet jag väl inte om det är. Snarare ett häfte. Men ja, det är ett igen-äckel-slickat-kuvert till dig. Och med lite tur har du den att läsa till middagen imorgon..

Cliffhanger: Jag grät när jag läste det där med månen, fina lilla mormor!

Unknown sa...

Tackar igen för mysiga helgen! :-)
Va snygga lamporna blev! supernajs!!!
Hade gött!!!
Kramkram