onsdag 17 februari 2010

Decorating...

Jag sitter här i min soffa och är lite sur. Anledningen är att jag har betongväggar i min boning, vilket medför diverse svårigheter när jag ska montera upp mitt nyinköpta hallmöblemang - bl a spegel och hatthylla - i min egenhändigt nytapetserade hall. Min borrmaskin ville inte göra några bra hål till pluggen. Frustrerande. Det krävs tydligen extra åtgärder när det är betong. Jaha, tänkte inte på det... då måste jag fixa det på något sätt. Jag tvivlar på att granntanten under, 80 plus, har någon slagborrmaskin (eller vad det heter) i sin ägo. Fröken tålamod som vill fixa färdigt allt NU. Helst igår!!

Men den här fina lilla griffeltavlan fick jag i alla fall upp!

Passade även på att skriva en liten fin pepp-hälsning till mig själv. Tänk vad glad jag kommer att bli varje gång jag går förbi den där nu. När ingen annan säger det, får man säga det till sig själv, tänkte jag. :-P

Här är min nya hallbänk också. Det kommer att bli väldigt checkt när spegeln kommer upp ovanför! Var god lägg också märke till den fina vita tapeten (som fortfarande sitter uppe!) bakom. :-)


Nu ska jag och Jocke äta en semla, om än en dag för sent, och titta på OS. Eller Jocke ska i alla fall titta på OS tydligen...själv ser jag inte så mycket av TV:n för tillfället...


När TV:n står på golvet så behöver man inte vara en irländsk varghund för att skymma bilden, tydligen. Lägg även märke till de snygga rosa handdukarna i hörnen på TV:n - det är det senaste inredningsmodet! Skämt åsido, så är det naturligtvis ett tillfälligt arrangemang för att skydda mina fina tapeter från att skavas av hörnen på TV:n...hon som tänker på allt, ni vet! :-) Vilket påminner mig om att jag måste masa mig iväg till IKEA vid tillfälle och inhandla en TV-bänk med tillhörande soffbord...jaja, en annan dag.

Lägg dig ner nu, Jocke.

1 kommentar:

Unknown sa...

Vilken söt bloggerska detta är ;)