tisdag 2 september 2008

Hur svårt ska det vara...

...att sätta upp en rullgardin? Stört omöjligt, tydligen. Den är bred ju, ska täcka två fönster och det var liksom svårt att vara i båda ändarna samtidigt. Hm. Ibland är det onekligen bättre att vara två.

Jag har liksom insett att den rullgardin jag har nu faktiskt är pinsam, ja nästan ful. (Det är en barn-rullgardin med STJÄRNOR på, men säg inget till nån). Det går ju inte om man ska ha ett snyggt hem, en stilren vit sak (som naturligtvis ändå gör rummet mörkt) tänkte jag hänga dit istället. Men tydligen inte idag...efter diverse vedermödor gav jag helt enkelt upp.

Annars kan jag verkligen rekommendera rullgardiner om man vill ha öppet fönster på sommaren. Den håller ute mygg, fåglar, fladdermöss, flygande renar och allt möjligt som man inte vill ha in. (Okej, det där med renarna är inte vetenskapligt belagt ännu men det är nog bara en tidsfråga).

För den som är intresserad (och det var det tydligen någon som var) kan jag berätta att båda två hissarna på jobbet nu fungerar igen. Inte för att det känns 100 procent tryggt ändå med de där hedenhös-hissarna, men så länge dom är tysta och snälla så kliver jag ändå in. Kaffekrockarna i trapporna känns ändå som ett sämre alternativ (man får ju tvätta så ofta).

1 kommentar:

Anonym sa...

Meh vaddå kaffekrockar? Har du börjat pimpla kaffe nu?? Eller syftar du på någon annans kopp? :) Kul iaf! Jo ryggen är paj, men livsgnistan är kvar. :) Skriv oftare, det är så kul att läsa!