onsdag 12 november 2008

Bowlingstrategier

Idag vid fikat funderades det över hur i hela friden vi ska kunna vinna över revisorerna i bowlingen. Idag var det nämligen några tappra som övade med en lunchbowling igen, och det var väl inga strålande resultat precis... (Revisorerna snittar tydligen på 200 poäng på en serie enligt de rykten som florerar, och det är vi inte ens i närheten av). Tyvärr var jag lite tråkig och stod över den här gången med. Men vi kom i alla fall på följande kreativa idéer till hur vi MÖJLIGTVIS skulle kunna kamma hem segerpokalen:

1) Vi bokar in ett datum för bowling, "glömmer" att berätta det för revisorerna och vinner på walk-over.

2) Vi inför någon slags handikapp. Typ att dom får börja på minus en miljon eller nåt.

3) Vi raderar resultaten snabbt som attan så att det inte finns några bevis för vår stora förlust. Finns det inga bevis, är det inte styrkt. Om det inte är styrkt så har det inte hänt.

Hmm, egentligen så är det ju bara meningen att vi ska göra en trevlig grej ihop liksom. Men vi kan ju inte hjälpa att revisorerna är så in i helskotta tävlingsinriktade. Då vill man ju inte vara sämre. (Och ja, när man konstaterat att man faktiskt är sämre då får man ju liksom göra det bästa av situationen). Vi kommer att få storstryk, så är det. Men man kan ju inte vara bäst jämt.

Nu är det Bonde...!!!

Inga kommentarer: