tisdag 10 februari 2009

Vardagsavbrott

Det är skönt när man kan bryta av vardagen lite med att göra något ovanligt och trevligt sådär mitt i veckan. Så det gjorde vi idag på jobbet. Jag och tjejerna i landskapet begav oss på lunchen hem till en av tjejerna och käkade. Hon hade förberett en jättegod kycklingrätt och så satt vi där och mumsade och pratade (tur man har flextid!). Trevligt som sjutton! Skönt avbrott på en vanlig tisdag. Det är så himla kul att se hur andra bor också tycker jag, "hemnet-freak" som jag är. :)

På fikat var det en kollega som stoltserade med en kaffemugg med en man på, en man med lite rufsigt hår och busig blick. Alla förundrades över den där muggen och vem den där karl'n kunde vara, för visst var det väl någon kändis? Han såg bekant ut, visst gjorde han? En skådis kanske? Tills det visade sig att det var hennes egen karl (som inte är någon kändis utan en helt vanlig kille som jobbar på Intersport) som fått den briljanta idén att trycka upp en bild på sig själv på en kaffemugg och ge till sin fru i julklapp så att hon kan ha med sig honom överallt. Hahaha... Tydligen hade han velat trycka upp typ 30 st sådana där muggar, men hon hade lyckats avstyra det hela och insisterat på att det räckte med en. Trevlig julklapp, hursomhelst. :) Och han pyser nog av stolthet när hon kommer hem ikväll och berättar att alla på jobbet trodde att han var en kändis...

I övrigt en väldigt vanlig dag med jobb, hundpromenader, matlagande, ätande och snart TV-tittande. Det är lite tråkigt, men just nu känns veckorna mest som en transportsträcka till helgen liksom. Man hinner ju ingenting ju!!!

Inga kommentarer: